Категории Информация
Кассы Добавить событие
20 октября 2019

Минуле & Майбутнє

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Одеський державний цирк
вул. Коблевська, 25

О событии

До відкриття нового циркового сезону в Одеському державному цирку Державна циркова компанія України з 21 вересня по 20 жовтня презентує програму «Минуле & Майбутнє», присвячену століттю створення Українського державного цирку.

Новаторська структура і незвичайний спосіб розкриття ідеї циркової вистави «Минуле & Майбутнє» відкриває широкі можливості для пошуку нових засобів циркової виразності. У спробі художніми засобами перекинути міст від сьогодення у минуле — до рубіжу XIX і XX століть, автори вистави задаються питаннями про роль найуніверсальнішого та наймасовішого мистецтва цирку в історії. Як мистецтво співвідноситься з реальністю, з днем сьогоднішнім, в чому його місія? Чи здатне циркове мистецтво змінити світ?

Вистави «Минуле & Майбутнє» відбудуться щосуботи та щонеділі з 21 вересня по 20 жовтня на арені Одеського державного цирку.

Довідка: Державна циркова компанія України — одна з найбільших циркових компаній не лише в Європі, але й у світі. В даний час її артисти з успіхом виступають не лише в усіх стаціонарних українських цирках, але й триумфально презентують Україну за кордоном. Серед них — десятки переможців найпрестижніших міжнародних фестивалів і конкурсів. На всіх міжнародних фестивалях циркового мистецтва, які проводяться в Києві, Латині, Чжухаї, Будапешті, Жироні, Массі і інших містах світу артисти Державної циркової компанії України незмінно стають переможцями, призерами та лауреатами.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код