Категории Информация
Кассы Добавить событие
Lords of the Sound. Music Is Сoming
30 марта 2019

Lords of the Sound. Music Is Сoming

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Одесский академический музыкально-драматический театр им. В. Василько
г. Одесса, ул. Пастера, 15

О событии

30 Березня 2019 року о 19:00 в Українському театрі ім. В. Василька симфонічний оркестр Lords of the Sound за участю хору виконає музику із дивовижного світу фентезі, об’єднаних під однією тематичною назвою «Music is Coming».

Дух, магічність та потужність закладені в кожній ноті, у кожному русі диригента та музикантів, виконуючих саундтреки з культових кінокартин:

Гра Престолів, Вікінги, Месники, Чудо-жінка, Аліса в країні чудес, Аватар, Володар перстнів, Ван Хельсінг, Хроніки Нарнії, Варкрафт, Астерікс та Обеліск, Пірати Карибського моря, Велика стіна, а також не обійдеться без найяскравіших представників фентезійних комп’ютерних ігор: Skyrim, World of Warcraft, Assassin’s Creed, Mortal Kombat, The Witcher, League of Legends.

Вони дуже різні за жанром, за своїм сюжетом, історією, декораціями, та об’єднує їх одне — вони дозволяють нам відчути себе в іншій реальності. В реальності, в якій є місце казкам та міфам, драконам, небаченим істотам, надприродній силі, чаклунству та явищам, які не піддаються відомим законам фізики.

Чи то інша планета, чи паралельний світ, ми не знаємо, але перебування в ньому неймовірно захоплює. Та без музики картина не була б довершеною.

Українські Lords of the Sound формують нове уявлення та репутацію поняття «оркестр». Проект стрімко розвивається і вже став відомим по всій Україні та за кордоном. Проводячи більш, ніж 50 концертів на рік, музиканти створюють нові програми, намагаючись охопити глядачів різного кола інтересів. Тим самим залучаючи, насамперед, молодь до сучасної класики та оркестрової музики.

В концерті приймають участь музиканти оркестру Lords of the Sound та хорова капела Academia.

  • Диригент: Віталій Саражинський.
  • Продюсер: Андрій Новаторов.
Предварительный заказ
Заявка на промо-код