Категории Информация
Кассы Добавить событие
БГ и группа «Аквариум». Закрытие сезона
31 августа 2019

БГ и группа «Аквариум». Закрытие сезона

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Летний Театр «Морвокзал»
г. Одесса, ул. Приморская, 6

О событии

Закриття сезону: Борис Гребенщиков, гурт «Акваріум».

31 серпня Літній театр «Морвокзал» закриє сезон-2019 великим концертом Бориса Гребенщикова, гурт «Акваріум».

Закриття сезону — ніжний смуток і легка ностальгія. Але, якщо сезон був гідним, то і закриття має бути грандіозним. І хто, як не легендарні Борис Гребенщиков і «Акваріум» можуть зробити закриття сезону незабутнім.

Філософія, що пройшла через покоління. Лірика, яка проросла крізь каміння і терни волелюбності і протестності рок-н-ролу. Думка, яка прагне далеко за межі усього мирського і повсякденної суєти. Все це він — легендарний Борис Гребенщиков. Гурт «Акваріум» актуальний і незрівнянний. Представники чи не останнього покоління рокерів, які «любов римували без мату», чия музика і вірші виконані глибоким і справжнім змістом, продовжують грати. А все тому, що їх творчість — це не стільки сценічне мистецтво, а щира, чесна, вічна музика і вірші про життя в стилі рок-н-рол.

З часів створення «Акваріума» багато що змінилося, окрім популярності БГ і його групи. Протягом майже півстоліття все, хто хоч раз почув такі хіти, як «Місто Золоте», «Платан» і «Трамвай» потрапляють практично назавжди в багатомільйонні ряди шанувальників таланту Бориса Гребенщикова.

Творчість Гребенщикова відрізняє широта жанрів, стилів і напрямків, так само як і використання незвичних, а часом екзотичних інструментів. БГ з легкістю відповідає на питання цитатами мудреців, водить дружбу з Далай-ламою, а звинувачення в окультизм парирує заявою, що Бог всюдисущий і посередники між ним і людиною не потрібні.

Сезон-2019 підійшов до кінця, але попереду в Літньому театрі «Морвокзал» ще не одне творче літо, а в цьому році гідному сезону — гідне закриття.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код