Категории Информация
Кассы Добавить событие
06 марта 2020

Бал у «Савойе»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Одесский академический театр музыкальной комедии им. М. Водяного
г. Одесса, ул. Пантелеймоновская, 3

О событии

Оперета, майже мюзикл на 2 дії

Лібрето — Грюнвальд, Ф. Лёнер-Біда, В. Мас і М. Червінський

Оперета «Бал в» Савойї» була написана в 1932 році. Її автором є угорець Пол Абрахам.

«Бал в» Савойї» — це унікальна оперета, вона фактично являє собою певну межу між мюзиклом та класичною оперетою 19 століття. Вона вважається танцювальною та захоплюючою з усіх коли-небудь поставлених оперет — тут і вальс, і танго, і фокстрот, і степ. Невипадково знаменита «Танголіта» з цього твору стала світовим шлягером.

Яскраве, чудове шоу в стилі «Великого Гетсбі», у якому запам’ятовуються мелодії, чудові декорації та костюми, несподівані повороти сюжету і, звичайно ж, любов все це чекає вас в опереті Пола Абрахама.

Потрапити в мережі власного обману, підкорюючи знамениту співачку — що може бути більш безглуздим для знаменитого художника Арістіда Стенвуда! Він винахідливий у всьому! Ось тільки з красунею Мадлен Тібо вся його спритність кудись зникає. А може це любов? Скажений каскад запаморочливих пригод, стрімких перевдягань, раптових сварок і щасливих примирень в ритмі джазу і фокстроту переживуть чарівна Мадлен та безтурботний Арістід, цілеспрямована Дезі і веселун Помероль на блискучому і вишуканому балі в «Савойї», куди, до речі, вони запрошують і вас!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код