Категории Информация
Кассы Добавить событие
23 - 24 августа 2024

Дизель Шоу. Ко Дню Независимости

Цена: 300-1500 грн

Одесский академический театр музыкальной комедии им. М. Водяного
г. Одесса, ул. Пантелеймоновская, 3
Выбрать дату

Заказать билеты на "Дизель Шоу. Ко Дню Независимости"

Продолжительность события — 120 минут.
23 авг., пятница
19:00
300-1500 грн
Купить билет
24 авг., суббота
19:00
300-1500 грн
Купить билет

О событии

23- 24 серпня в Одесі до Дня Незалежності Концерти на підтримку ЗСУ

Мужні одесити, зустрічайте найгумористичніше шоу Незалежної країни! «Дизель Шоу» традиційно їде до української столиці гумору на святкування Дня Незалежності. Ми хочемо об’єднати й підтримати всіх «дизель»-глядачів саме в Одесі! У такий непростий час ми вирішили привезти в Одесу патріотичні концерти, які відгукнуться в серці кожного. Ми завітали до Одеси наприкінці березні, приїдемо й цього разу!

Одесити майже щодня перебувають під ворожими ракетними атаками, але непохитно тримаються та не втрачають віри в Перемогу! Саме на День Незалежності України одесити та гості цього чудового міста заслуговують на найкращі гумористичні номери та найгучніший сміх! Бо саме так ми разом нищимо ворогів та показуємо нашу незламність!

«Дизель Шоу» готує кілька патріотично-бойових концертів, найкращі образи літньої програми та чимало сюрпризів! Запрошуємо одеситів і гостей української столиці гумору відсвяткувати визначну подію 23 та 24 серпня в Театрі музкомедії разом із «дизелями»!

Незалежний гумор даруватимуть актори «Дизель Шоу»: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Юлія Мотрук і Дмитро Танкович. Тільки для вас команда готує спеціальну програму, веселу дружню атмосферу та найкращі жарти!

Наша Незалежність у наших руках! Нагадуємо, що кожен квиток — це донат! Адже частину коштів від продажу квитків команда перераховує до БО «Дизель Фонд» на потреби славетних ЗСУ!

Ніхто не завадить відзначити 33 роки нашої держави! Якщо буде оголошено повітряну тривогу, ми перечекаємо її в надійному місці, після чого продовжимо наш запальний концерт!

Одесити, ми завжди поруч! Приходьте на незламні та незалежні концерти «Дизель Шоу»! Чекаємо на вас 23 та 24 серпня в Театрі музкомедії! До зустрічі!

Артисты
Предварительный заказ
Заявка на промо-код