Категории Информация
Кассы Добавить событие
Дивний спектакль
26 февраля 2021

Дивний спектакль

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Театр на Чайной
г. Одесса, ул. Маразлиевская, 34А

О событии

«Театр на Чайній» запрошує на незвичайну постановку «Дивний спектакль. День перший (Не все залежить від тебе) »і« Дивний спектакль. День другий (Все залежить від тебе) ».

Жанр вистав - байки без моралі. В основі - сюжети п'єс відомого американського драматурга Девіда Айвза: «Слова, слова, слова», «Час летить», «Варіації на смерть Троцького» та інших. Драматург, сценарист і письменник Девід Айвз є автором понад 20 п'єс.

Ці твори з успіхом ставилися для вимогливої публіки Бродвею і в безлічі інших країн світу. У деяких театральних сезонах п'єси Айвза ставали серед театралів другими за популярністю після Шекспіра.

Роботи Девіда Айвза - про все, що стосується сучасної людини: рамках і протиріччях, неминучості і багато іншого. У поданні акторів «Театру на Чайної» всі ці теми будуть розкриватися в формі відкритого діалогу з глядачем. Живе спілкування - принцип постановок театру.

Ролі виконують: Олександр Бойко, Олена Юзвак, Денис Фалюта. Режисер - Олександр Онищенко. Тривалість - 50 хвилин. Чекаємо Вас!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код