Категории Информация
Кассы Добавить событие
Альбатросы
24 мая 2023

Альбатросы

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Одесский академический театр музыкальной комедии им. М. Водяного
г. Одесса, ул. Пантелеймоновская, 3

О событии

Уявіть: ваша дружина влітає до домівки, бере гроші, щоб розрахуватися з таксистом (хоча має власне авто), а потім розповідає, як подарувала геть усе ваше майно одному дуже милому молодику. Чи можливо таке? Подивившись “Альбатросів”, ви зрозумієте, що можливо.

Або ж одного разу ви повертаєтесь з шикарних і найнезвичніших похорон свого найкращого друга додому із дружиною, а потім виявляється, що померлий (нехай земля йому буде пухом) і не друг зовсім, та й дружина вже і не кохана… Чи все ж кохана?

А потім… У цій виставі п’ять карколомних історій, що смішать, зводять з розуму і надихають жити. Жити щодня на повну. Причин тому багато. Одна з них біологічна: головним героям “Альбатросів” вже добряче за шістдесят, сімдесят чи вісімдесят. А вони кохають, ревнують, втрачають і знаходять, як першокурсники. Відсутній смак життя чи почуття гумору через вік? Це не про наших “Альбатросів” – виставу для усіх, хто цінує життя і вміє радіти. У головних ролях – золотий склад Київського академічного театру драми і комедії на Лівому березі.

Вистава увійшла в топ-10 вистав столиці театрального рейтингу «Київський рахунок» 2019-го року.

Вистава-переможець ІІІ Фестивалю-премії “GRA” 2019-го року – «Найкраща драматична вистава».

Предварительный заказ
Заявка на промо-код